FizikaAnimacijeLink

Dragi učenici,

S obzirom na okolnosti koje su Vam poznate  organizovaćemo   učenje  Fizike online (na internetu).(za 9 razred Fizika škola BVPG  !)

Kada na sajtu www.fizika5.net  kliknete na stavku menija  Online Fizika  otvorićete drugi sajt na kojem je organizovana online nastava  iz Fizike .

Taj  sajt mozete direktno otvoriti na adresi  http://online.fizika5.net.

Da bi pristupili sajtu morate  imati korisničko ime i lozinku.

Korisničko ime i lozinku će te dobiti tako što će te poslati zahtjev na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.    ili viberom na broj telefona 068075553.

Jednom kada se prijavite na sajtu imaćete ispred sebe nazive različitih kurseva , to bi odgovaralo pojedinim časovima koji su po planu da radimo do kraja   godine.

Svaki od kurseva sadrži materijale za učenje, zadatke za domaći i testove .Zadatke će te predavati najčešće kao word dokument ,stim što nećete kucati čitava rešenja već samo rezultate i po koji detalj iz rješenja koji mislite da je potrebno. Testove koje budemo organizovali radićete online i oni ostaju na sajtu  pod Vašim nalogom (imenom i prezimenom). Testovi i svi domaći koje uradite poslužiće za ocjenjivanje,na taj način što će mo to malo provjeriti kada se sretnemo u školi  i to  što ste radili brzo i lako potvrditi.

Očekujem da na ovaj način učenici koji se potrude mogu ostvariti sve što je predviđeno planom.

U toku nedelje imaćete dva nova kursa t,j časa najčešće će biti postavljeni utorkom i  petkom.

Da ne bi gubili vrijeme sto prije se javite da dobijete korisničko ime i password.

 

 

 

Add comment


Security code
Refresh

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com